Aannemer renovatie

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

NFL Bouw is gespecialiseerd in woningrenovatie

Door krapte op de woningmarkt en het gegeven dat steeds meer mensen er voor kiezen om op oudere leeftijd in hun eigen woning te blijven wonen is er een enorme behoefte aan het verbouwen en renoveren van bestaande huizen. Veel mensen investeren daar graag een deel van hun spaargeld in of anderen grijpen de historisch lage rente aan om een extra hypotheek te nemen. Wat voor u de reden ook is, NFL Bouw is u graag van dienst bij het verbouwen of renoveren van uw huis of appartement.

Woning verbouwen

Een huis verbouwen kun je om meerdere redenen doen. Vaak gaat het om het creëren van meer woonruimte of extra opbergruimte. Dat kunnen wij doen door een stuk aan de bestaande woning te zetten, door het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen of weghalen van binnenwanden. Als bouwexpert kijken wij eerst wat precies uw wensen zijn en op basis daarvan werken wij een concreet en compleet voorstel voor u uit. Daarbij horen natuurlijk ook constructieberekeningen, het maken van een bouwtekening, het regelen van eventuele vergunningen, het maken van een bouwplanning en natuurlijk een gespecificeerde offerte. Pas bij akkoord gaan wij voor u aan de slag met de woningrenovatie of -verbouwing.

Verduurzamen van een woning

Bij het verbouwen van bestaande huizen gaat het tegenwoordig ook steeds vaker om het verduurzamen van de woning. Bij dit soort projecten wordt de oude installatie op aardgas bijvoorbeeld vervangen door een moderne warmtepomp. Tevens worden in dat geval meestal zonnepanelen toegepast die de verduurzaamde woning grotendeels voorzien van de benodigde groene stroom. Bij zo’n toekomstgerichte woningrenovatie hoort verder het vervangen van enkel glas door HR glas en het aanbrengen van goede spouwmuur- en dakisolatie. Als NFL zo’n klus heeft geklaard  kan uw woning er weer jaren tegen en uw energierekening zal stukken lager uitvallen. Goed voor ons klimaat, maar vooral goed voor uw eigen portemonnee.

Levensloopbestendig verbouwen van uw woning

Vanwege ouderdom of een lichamelijke beperking kan het handig of zelfs noodzakelijk zijn om een huis aan te passen. Denk aan het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, het aanbrengen van aanpassingen aan de toilet of douche, het verwijderen van dorpels en verbreden van deurgaten voor rolstoelgebruik etc. Met een levensloopbestendige verbouwing maken de vaklieden van NFL Bouw het mogelijk om ondanks ouderdomsverschijnselen of een lichamelijke beperking gewoon lekker zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde huis te kunnen blijven wonen. Bij zo’n verbouwing of renovatie kunnen wij uiteraard ook direct energiebesparende aanpassingen, achterstallig onderhoud of bouwkundige aanpassingen meenemen in het werk. Zo is uw huis direct levensloopbestendig, energiezuinig en bouwkundig weer volledig up-to-date.

Woning verbouwen of renoveren?

Denkt u erover om uw woning re verbouwen of renoveren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.·

Een greep uit onze bouwprojecten

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk ze in ons portfolio.