Uniek huis laten bouwen

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

Huis laten bouwen

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Dat is mooie stap waar veel bij komt kijken! Bij NFL Bouw kunnen wij u volledig ontzorgen bij het bouwen van een nieuwe woning. Wij zijn thuis in de voorbereiding, uitvoering en complete afwerking van kleine tot grote nieuwbouwprojecten. Heeft u al een ontwerp op het oog en bent u op zoek naar een specialist voor de uitvoering van de bouw? Dan bent u bij NFL Bouw aan het juiste adres. Wij hebben veel vakmensen in huis en zijn al ruim 15 jaar steengoed in bouwen.

Nieuwbouwwoning laten ontwerpen

Wij werken samen met ervaren architecten waardoor we u in het gehele proces kunnen begeleiden. Het maakt dus niet uit of u al een ontwerp, of enkel ideeën heeft die nog vertaald moeten worden naar een ontwerp. Bij NFL Bouw hebben we geen modelwoningen waaruit u kunt kiezen, we zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke woningen. Dankzij onze nauwe samenwerking met de architect komen we tijdens de bouw niet voor verrassingen te staan. De bouw van uw nieuwe woning op maat zal daardoor vlekkeloos verlopen.

Van advies tot bouw

Uw droomhuis is uniek! Dat vraagt om een persoonlijke aanpak die iedere keer anders is. Samen zorgen we ervoor dat uw idee wordt vertaald naar een unieke woning. Van advies tot het uitvoeren van de bouw: wij begeleiden u volledig. Heeft u vragen over onze aanpak? Kom met ons in contact door te bellen naar 0167 – 50 2650, mailen naar adeklerk@nflbouw.nl of het contactformulier in te vullen.