Aannemer loodsenbouw

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

Projectontwikkeling voor uw loods

Heeft u plannen voor het bouwen van een schuur, opslagloods of bedrijfshal, dan bent u voor de complete realisatie bij NFL Bouw aan het juiste adres. Aan de hand van het ontwerp en op basis van uw persoonlijke wensen en eisen maken wij een offerte voor uw loods op maat. Scherp van prijs en gegarandeerd goed in uitvoering en afwerking!

Maatwerk loods laten bouwen

Het laten bouwen van loodsen is een specialisatie op zich. Het draait vaak om bouwconstructies met een grote vrije overspanning en zo min mogelijk obstakels op de werkvloer. Ook qua afwerking van de binnen- en buitenwanden, vloeren en daken zijn er de nodige specifieke aandachtspunten. Aan een opslagloods voor goederen worden bijvoorbeeld andere eisen gesteld dan aan een loods voor veehouderij. Het uiteindelijke gebruik bepaald waaraan een loods moet voldoen. Vanuit een jarenlange ervaring in de loodsenbouw denkt NFL Bouw graag mee met haar opdrachtgevers.

Duurzame loodsenbouw

Naast een prima prijs/kwaliteitverhouding staat NFL Bouw ook garant voor duurzame loodsenbouw. Denk daarbij aan een goede conservering van de metaalconstructie, hoge isolatiewaarde en optimale ventilatie van wanden en daken, onderhoudsvrije en duurzame dak- en gevelbekleding, deuren en kozijnen etc. Daarnaast denken wij natuurlijk ook op het gebied van energiebesparing mee met onze klanten. Dat kan variëren van zonnepanelen op het dak tot de installatie van een warmtepompinstallatie. Samen met onze vaste bouwpartners bouwen wij loodsen die in alle opzichten voldoen aan het ontwerp van de architect en het doel waarvoor de loodsen bestemd zijn.

Specialist in loodsenbouw

NFL Bouw staat voor multifunctionele loodsenbouw. Wij bouwen loodsen voor de agrarische, industriële en commerciële sector. Voor de agrarische sector kunt u denken aan paarden, magazijnen of maneges. Ook bouwen wij bedrijfshallen voor grote bedrijven in de industriële en commerciële sector. Hierbij kunt u denken aan magazijnen voor opslag, productie en verwerking. Ook hebben we in deze branche loodsen opgezet om ruimte te bieden aan diverse kleine bedrijven.

Het maakt niet uit voor welke toepassingen uw loods geschikt moet zijn. NFL Bouw kan u van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide branchekennis wordt uw project succesvol. Wij denken met u mee en stellen innovatieve oplossingen voor om een loods te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u interesse in ons werk of wilt u hier meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u verder.

Een greep uit onze loodsenbouw projecten

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk ze in ons portfolio.