Hallenbouw

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

Bedrijfshal laten bouwen

NFL Bouw is al bijna 20 jaar actief in de bouw. In die tijd heeft ons bedrijf zich met name gespecialiseerd in projectontwikkeling in combinatie met hallenbouw. Wij hebben vele soorten en maten hallen gebouwd met ieder een eigen functie. Denk aan een hal voor een zwembad, indoor golfbaan of opslaghallen voor zowel industrie en landbouw. Bent u op zoek naar een aannemer en bouwbedrijf voor uw bedrijfshal? NFL Bouw werkt door heel Nederland en staat garant voor een persoonlijke aanpak. Ieder project is uniek en daarom geloven wij in maatservice.

Agrarische hallenbouw

Voor verschillende agrarische bedrijven en opdrachtgevers hebben wij stallen, hallen, schuren en loodsen opgeleverd. Hallen voor de agrarische sector worden doorgaans gebruikt om machines te bergen, vee te stallen, champignons te kweken of als opslagplaats voor bloemen, aardappels, fruit, groente, bomen, graan en bollen. De manier waarop zo’n loods of hal gebruikt wordt, heeft invloed op het ontwerp en de bouw. Er zijn doorgaans altijd unieke aspecten die enkel bij uw project voorkomen. Bij NFL Bouw zijn we niet anders gewend. Voor ons is ieder project uniek.

 

Industriële hallenbouw

Voor opdrachtgevers uit de industriële sector hebben wij verschillende soorten hallen opgeleverd. Denk aan bedrijfshallen en loodsen met als doel productie, garages, verwerking of opslag. Bij hallenbouw voor industriële doeleinden komt soms net wat meer kijken. Dit is uiteraard afhankelijk van het bedrijfsdoel. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van chemicaliën. Wat uw bedrijfsdoel ook is, NFL Bouw zorgt ervoor dat uw bedrijfshal op tijd wordt geleverd en aan alle eisen voldoet.

Sporthal laten bouwen

Zoekt u een aannemer voor uw nieuwe sporthal? NFL Bouw heeft de afgelopen 20 jaar al vele sporthallen opgeleverd. Ook de bijkomende ruimtes, zoals een kantine, kleedkamer of receptiegebouw, worden door ons ontworpen en gebouwd. Ook met het bouwen van zwembadhallen heeft NFL Bouw ervaring. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op door te bellen naar 0167–502650 of verstuur een e-mail naar adeklerk@nflbouw.nl.

 

Onze projecten