Bedrijfspand renoveren

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

Bedrijfspandrenovatie en -uitbreiding

Het ene bedrijf groeit uit zijn jasje, het andere gaat zich minder op balieverkoop maar meer op online verkoop richten en weer andere bedrijven willen de vaste werkplekken op kantoor inruilen voor een meer flexibele indeling. Ook vraagt het verduurzamen en energiezuinig maken van bedrijfspanden nu en de komende jaren volop aandacht. In al dit soort situaties heeft dat impact op de functionaliteit en indeling van het bedrijfspand. Hoe creëer je bijvoorbeeld meer opslagruimte, hoe kun je de interne logistieke processen zo efficiënt mogelijk inrichten, wat doe je met al die werkplekken op kantoor die slechts zelden bezet zijn en hoe zou je die kostbare vierkante meters rendabel kunnen maken? Wij denken graag mee over dit soort vraagstukken en komen vanuit onze ervaring in planontwikkeling, nieuwbouw en renovatie van zakelijk vastgoed samen met u snel tot een prima oplossing.

Totaalconcept in bedrijfshuisvesting

NFL Bouw heeft veel ervaring in het bouwen en verbouwen van stallen, schuren en loodsen voor de agrarische sector. Tevens bouwen en renoveren wij aan de lopende band bedrijfshallen, kantoren, distributiecentra en andere utilitaire projecten. NFL Bouw ontzorgt de klant volledig en regelt dus ook de benodigde vergunningen, het bouwkundig tekenwerk, constructieberekening en het managen van de nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand. Daarbij wordt uiteraard met al uw wensen rekening gehouden en ook met de eisen die er vanuit de overheid aan bedrijfshuisvesting worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de milieuwetgeving, inperken van geluidshinder, een goede isolatiewaarde, energiekosten besparende installaties, maar ook Arbo-technische aspecten. Uit ervaring weten wij precies waar wij bij het bouwen of verbouwen van bedrijfsruimte allemaal op moeten letten.

(Ver)bouwen met oog op de toekomst

Bij het bouwen of renoveren van bedrijfspanden is het goed om vooral toekomstgericht te denken. Je wilt als ondernemer bij groei van het bedrijf niet steeds weer opnieuw grondig moeten verbouwen. Ook daarom is het verstandig om NFL Bouw met u mee te laten denken. Zo maken wij met elkaar van uw investering in een nieuw bedrijfspand, uitbreiding van uw bedrijfspand of de renovatie van uw bedrijfspand een toekomstbestendige en dus duurzame investering. Informeer naar de mogelijkheden en laat NFL Bouw meewerken aan de groei en bloei van uw onderneming!

Een greep uit onze bouwprojecten

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk ze in ons portfolio.