Aannemer Roosendaal

Direct contact opnemen? 0167 - 50 2650 Contact

Aannemer Roosendaal nodig? Kies voor NFL Bouw

Zoekt u een aannemer voor uw bouwproject in Roosendaal? Ons bouwbedrijf staat voor u klaar om uw project te realiseren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn sinds 2003 actief door heel Nederland en gevestigd in de buurt van Roosendaal. Wij hebben veel vakmensen in huis die uw project geheel uit handen kunnen nemen. We begeleiden u van idee tot de uitvoering.

Bouwbedrijf in Roosendaal voor bedrijven

Ons aannemersbedrijf heeft ervaring met diverse zakelijke bouwprojecten. Bijvoorbeeld een recreatiepark met vakantiewoningen, een zwembadgebouw en receptiegebouw. Daarnaast hebben we verschillende zakelijke bedrijfspanden opgeleverd zoals een opslaghal, distributiecentrum en showroom voor occasions. Zoekt u een bouwbedrijf voor uw zakelijke project in Roosendaal? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij hebben onze VCA* reeds jaren in bezit.

Aannemer Roosendaal voor particulieren

Naast zakelijke projecten is NFL Bouw sterk in het realiseren van nieuwbouwwoningen en het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Wij hebben verschillende historische panden gerestaureerd en diverse unieke nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en tevens de uitvoering uit handen nemen. Bent u op zoek naar een aannemer in Roosendaal? Wij plannen graag een afspraak met u in om u uitgebreid te kunnen adviseren en uw vragen te beantwoorden.

Een greep uit onze bouwprojecten nabij Roosendaal

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk ze in ons portfolio.